Home / Dieren / Speeltuin op 3 maart weer open

Speeltuin op 3 maart weer open

DIEREN – In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het niet mogelijk de Dierense Speeltuin in februari al te openen. Op maandag 3 maart om 13.00 uur worden de deuren voor publiek geopend. Vanaf dat moment is het ook weer mogelijk om de pasjes af te laten stempelen in de speeltuin. Van maandag 3 maart tot en met zaterdag 15 maart is daar de mogelijkheid voor. Van maandag tot en met vrijdag is het afstempelen mogelijk tussen 13.00 uur en 16.00 uur en op zaterdag kan dat van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om de pasjes persoonlijk af te laten stempelen, mail dan naar info@dierensespeeltuin.nl.

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.