Home / Eerbeek / Politieke stellingen gezocht voor debat

Politieke stellingen gezocht voor debat

EERBEEK – Op maandag 17 februari wordt het Groot Brummens Verkiezingsdebat gehouden, waaraan alle zes politieke partijen meedoen. Onderdeel van het debat is het Stellingenspel, waarbij de politici een duidelijke mening moeten geven over verschillende stellingen. De organiserende dorpsraad Eerbeek-Hall is op zoek naar interessante politieke stellingen.

Het is de bedoeling dat deze avond de belangrijkste onderwerpen uit de Brummense gemeenschap en politiek aan de orde komen. Bij het stellingenspel mogen de partijvertegenwoordigers het achterste van hun tong laten zien. Over welke onderwerpen uit de lokale politiek willen inwoners nu wel eens echt weten wat de verschillende politieke partijen daar van vinden? Iedereen kan het laten weten. De stellingen kunnen betrekking hebben op al die terreinen waar de gemeente zeggenschap over heeft, zoals leefbaarheid en veiligheid, natuur en milieu, inrichtingsplannen voor de kernen en het buitengebied, jeugd en onderwijs, kunst en cultuur, ondernemen en werken, sport, winkelen en wonen. Een stelling aanleveren kan tot uiterlijk woensdag 12 februari via verkiezingsdebatbrummen@gmail.com.
Het debat vindt plaats op maandag 17 februari van 20.00 tot 20.00 uur in de Korenmolen in Eerbeek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.