Home / Rheden / Het Rhedens Maal maakt een doorstart

Het Rhedens Maal maakt een doorstart

RHEDEN – Na enkele weken geen Rhedens Maal en veel onzekerheid is het Rhedens Maal weer begonnen. Met een tijdelijke oplossing kan Gerard Imming, de kok, met zijn vrijwilligers weer zijn gasten verwelkomen voor een gezellige en goed verzorgde maaltijd.
Voor april moet er een andere oplossing komen voor het Rhedens Maal en daarmee zijn diverse mensen al druk bezig. Een keer in de week is er de mogelijkheid om voor een kleine prijs uit eten te gaan en anderen te ontmoeten. Het Rhedens maal is iedere week op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur in de Willem de Zwijgerzaal van Rhederhof. De kosten bedragen 7,50 euro per keer. Opgeven kan op maandag bij kok Gerard via tel. 06-18605392.

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.