Home / Velp / Wandelen en fietsen in Velp

Wandelen en fietsen in Velp

VELP – Een activiteitenvereniging uit Velp die in de winter wandelt en in de zomer fietst, is op zoek naar nieuwe belangstellenden. De groep vertrekt vanaf zorginstelling Schoonoord aan de Hoofdstraat in Velp, iedere dinsdag bij droog weer om 13.30 uur. De groep is om 17.00 uur weer terug. De afstanden van het wandelen variëren tussen de vijf en vijftien kilometer, afhankelijk van de deelnemers zelf. Van maart tot november wordt er gefietst, afstanden variërend tussen de 25 en 35 kilometer. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een keer mee.

Tel: 026 3647206.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.