Home / Rheden / Oliebollen- en appelflappencup

Oliebollen- en appelflappencup

RHEDEN – De leden van tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden zijn het nieuwe jaar als vanouds begonnen met de gezellige wedstrijden om de Oliebollen- en de Appelflappencup. De prijzen gingen naar Rik de Boer en Marian van de Schee.

Na een spannende strijd ging de Oliebollencup naar Rik de Boer. Er werd gespeeld in drie poules, waarna de finale werd gespeeld door Roy Braam en Rik de Boer. Het moest uiteindelijk in de vijfde game beslist worden, nadat Roy nog in de vierde game een matchpoint had gekregen maar niet kon verzilveren. Roy heeft de kans gehad om de finale te winnen, maar door doorzettingsvermogen en doordat ‘opgeven’ niet bij Rik in zijn vocabulaire voorkomt, wist laatstgenoemde voor de eerste keer de titel te veroveren.

De strijd om de Appelflappencup was wellicht net zo, zo niet nog spannender. De meeste mensen van de dinsdagmiddag- en de donderdagochtendgroep zijn reeds de zestig gepasseerd. De oudste deelnemer was ditmaal Jack van der Ham, de tachtig al voorbij. Ondanks de leeftijd gingen de deelnemers er flink tegenaan, er moesten negen wedstrijden worden gespeeld. Aan het eind bleek het nog spannend, er waren drie deelnemers met een gelijk aantal punten. Marian van de Schee won uiteindelijk met het meest positieve saldo.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.