Home / Dieren / Nieuwe schoenenpoetsservice bij Jan Geurts

Nieuwe schoenenpoetsservice bij Jan Geurts

DIEREN – Schoenenpoetsen is echt onontbeerlijk. Als je je schoenen in conditie wilt houden, zal je ze moeten onderhouden. Voor mensen die daar zelf geen trek in hebben, biedt Schoenmakerij Jan Geurts in Dieren een bijzondere service: voor 4,50 euro krijgt een paar schoenen of laarzen een luxe onderhoudsbeurt. Met de bon uit Regiobode is het eerste paar gratis.

“Veel mensen hebben een hekel aan schoenen poetsen, maar het is zo noodzakelijk om de schoenen in goede conditie te houden”, vertelt Geurts. Hij stoort zich regelmatig aan vertegenwoordigers die hem strak in pak bezoeken, maar op ongepoetste schoenen lopen. “Dat doet afbreuk aan de kleding, schoenen met kale neuzen.”
Wie zijn of haar schoenen naar Schoenmakerij Jan Geurts brengt, zorgt ervoor dat de schoenen in een topconditie blijven. Geurts en zijn medewerkers poetsen de schoenen met de hand en doen dit zorgvuldig. De schoenen worden gereinigd, gepoetst, gepolijst en vuil- en waterafstotend gemaakt. Suède wordt weer netjes opgeborsteld en ziet er uit als nieuw.
“Eigenlijk moet je je schoenen eens per twee weken poetsen”, vindt Geurts. “En dan niet alleen even met en glanssponsje over de neus, maar juist over de naden, zodat die waterdicht blijven. Te weinig mensen doen dat. En dat is zonde, want ik zie dat steeds meer mensen wat duurdere schoenen kiezen, omdat die langer meegaan. Het beste zou zijn om ze om de week te poetsen en dan eens per maand bij mij te brengen voor een ‘grote beurt’.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.