Home / Bronkhorst / Wisseling van de wacht in PvdA Ombudsteam

Wisseling van de wacht in PvdA Ombudsteam

EERBEEK-BRUMMEN – Op de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid, afdeling Brummen-Eerbeek heeft Bep ter Hoeven afscheid genomen van het PvdA Ombudsteam. Zij wordt opgevolgd door Hans van Spanje uit Brummen.

Na bijna vijf jaar actief te zijn geweest als ombudsvrouw heeft Bep ter Hoeven besloten haar functie met ingang van januari 2014 neer te leggen. Op de ledenvergadering werd zij bedankt voor haar geweldige inzet.’Voorzitter Cor Flore van het Ombudteam overhandigde Bep een mooi boeket rode rozen. Haar lijfspreuk ‘opkomen voor de zwakkeren heeft zij helemaal waargemaakt. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Bep nu een stapje terug moeten doen.
Omdat het Ombudsteam sinds haar bestaan in een grote behoefte voorziet – maar liefst ruim zestig grote en kleine zaken zijn onder de loep genomen en vaak succesvol afgesloten – is het team naarstig op zoek gegaan naar een opvolger voor mevrouw Ter Hoeven. Niet minder dan Hans van Spanje heeft zich beschikbaar gesteld voor het team, waar iedere burger met problemen terecht kan. Een zeer gelukkige greep, want Van Spanje is gepokt en gemazeld in de Brummense politiek en wat daar om heen zit. Van Spanje gaat naast het lidmaatschap binnen het team, de functie van notulist vervullen.
Mensen die problemen hebben en in contact willen komen met dit Ombudsteam kunnen zich via voorzitter Cor Flore melden op het mailadres flore@lijbrandt.nl of tel. 0313 – 437962.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.