Home / Rozendaal / Partijen vragen aanvullende feiten locatie Steenhoek

Partijen vragen aanvullende feiten locatie Steenhoek

ROZENDAAL – Onder bewoners van Rozendaal leven veel vragen over de locatiekeuze van de Dorpsschool. Een vaak gestelde vraag is waarom de school niet op de Steenhoek kan blijven. De burgemeester van Rozendaal, de heer J. H. Klein Molekamp, heeft op 24 januari een brief met feitennotitie over de locatie Steenhoek 1 toegezonden naar de lijsttrekkers van de drie Rozendaalse partijen. De fracties van PAK Rozendaal en Rosendael ‘74 zijn verheugd over dit initiatief. Ze vinden het belangrijk dat deze feiten vanuit de gemeente komen en niet vanuit de politieke partijen. De fracties vinden de feitennotitie echter niet compleet en hebben daarom om aanvulling gevraagd.
Met deze aanvulling kan de Steenhoek op transparante wijze vergeleken worden met de locaties De Del 2 en de Bremlaan. Deze locaties zijn als voorkeurslocaties onderzocht in het Locatieonderzoek brede school Rozendaal van januari 2013.
Rosendael ’74 en PAK Rozendaal vragen aan het college om vóór de komende raadsvergadering van 18 februari alle beschikbare informatie zo goed mogelijk op een rij te zetten. Daarmee kan de gemeenteraad de vragen van bewoners over de Steenhoek beantwoorden en op 18 februari een definitief besluit nemen over de nieuwbouwlocatie van de Dorpsschool.
PAK Rozendaal en Rosendael ’74 hebben zich al eerder uitgesproken voor de locatie Bremlaan. Beide partijen verwachten dat aanvullende informatie duidelijk maakt dat aan De Steenhoek grote nadelen kleven. Volgens hen is het terecht dat de Bremlaan de voorkeurslocatie is.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.