Home / Hoenderloo / Automobilist gewond na aanrijding met edelhert

Automobilist gewond na aanrijding met edelhert

HOENDERLOO – Op de Otterloseweg in Hoenderloo, vond woensdag in de ochtend een aanrijding tussen een bestelbusje en een edelhert. De bestuurder raakte gewond aan het hoofd, het edelhert overleefde de aanrijding niet.

Het ongeval vond omstreeks 08.25 uur plaats. Een 56-jarige man uit Mariënheem reed met zijn bestelbusje richting Hoenderloo. Plotseling werd hij geconfronteerd met een groot edelhert. Het dier wilde oversteken en sprong op. Hierdoor kwam het tegen de voorruit, die versplinterde. De bestuurder liep in ieder geval een behoorlijke hoofdwond op en is voor behandeling per ambulance naar het Apeldoornse ziekenhuis gebracht. Het dier overleefde de aanrijding niet. Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder in de ochtendspits.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.