Home / Beekbergen / Hardloper pakt sleutels af van dronken automobilist

Hardloper pakt sleutels af van dronken automobilist

BEEKBERGEN – Een Beekbergse hardloper heeft woensdagavond de autosleutels van een dronken automobilist afgepakt. De gewaarschuwde politie liet de man op het politiebureau blazen en heeft vervolgens direct het rijbewijs van de 52-jarige Apeldoorner ingevorderd.

De man uit Beekbergen was rond 21.30 uur nog aan het trainen langs de Dorpsstraat in zijn woonplaats, toen hij werd ingehaald door een automobilist. Even later botste de auto tegen een hekwerk. De hardloper ging direct kijken om eerste hulp te verlenen.

Hij trof in de auto een zwaar beschonken man aan, die verder niet gewond bleek. Direct haalde de hardloper de sleutels uit het contact om verdere problemen te voorkomen. De gewaarschuwde politie nam de automobilist mee.

Op het politiebureau blies hij 980 U/gl; reden om zijn rijbewijs in te vorderen. Tegen de Apeldoorner wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.