Home / Eerbeek / ‘t Pluumpje ongeslagen kampioen

‘t Pluumpje ongeslagen kampioen

EERBEEK – Na zeven jaar is het eerste team van badmintonclub BC ‘t Pluumpje kampioen geworden in de eerste klasse district. Met Vera Louise van der Meul, Sander Arends, John Schuppers, Daphne en Ronald Smit eindigde het team op de eerste plaats. Vanaf het begin van de competitie ligt het team op kop en deze positie werd ook niet meer uit handen gegeven. Het volgende seizoen wordt vast zwaarder, dan speelt het team in de hoofdklasse, een tussenstap van district naar de landelijke klasse. Het eerste doel is dan ook in deze klasse te blijven.

Het tweede team van ’t Pluumpje had een minder succesvol seizoen. Als beste tweede in het vorige seizoen promoveerde dit team naar de tweede klasse. Hier hebben de spelers gevochten voor wat ze waard zijn, maar helaas zijn ze toch op de laatste plaats geëindigd, en een degradatie is onvermijdelijk. Zij spelen volgend jaar in de derde klasse district.
Bij team drie was het op het einde nog spannend. Deze spelers hadden ook nog kans om kampioen te worden, maar dat lukte op twee punten na nèt niet. Toch kijkt het team met opgeheven hoofd terug op een geslaagd seizoen. Volgend seizoen speelt het derde team weer in de derde klasse.
Team vier eindigde op de vijfde plaats, net iets onder de middenmoot. Geleidelijk aan sprokkelden de spelers hun puntjes bij elkaar. Zij zullen volgend seizoen weer in de vierde klasse district uitkomen.

www.bctpluumpje.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.