Home / Doesburg / Albert Heijn Doesburg heropend

Albert Heijn Doesburg heropend

DOESBURG – Albert Heijn in Doesburg opende woensdag om 11.00 uur haar deuren. De supermarkt in de binnenstad was vanwege de verbouwing ruim twee weken gesloten, maar ziet er nu weer geweldig uit. Ook de historische panden waarin AH aan de Ooipoortstraat is gevestigd, kregen een complete renovatie, die zelfs bijna een jaar in beslag nam.

Supermarktmanager Mark Egberts toonde zich woensdag dik tevreden met het resultaat van die werkzaamheden. Hij bedankte voor de opening zijn medewerkers voor hun inzet bij de klus die werd geklaard om het te maken zoals het geworden is.

Loco-wethouder Fred Jansen verrichtte samen Egberts de opening, waarna de klanten massaal toestroomden om de winkel te bekijken en natuurlijk ook voor de openings-aanbiedingen en presentjes. De wethouder zei bij de opening dat de gemeente Doesburg werkt aan plannen om de parkeerplaats achter de supermarkt te verbeteren. En ook beloofde hij snel een besluit te nemen over de mogelijkheden fietsen te stallen aan de voorzijde van de winkel. “Klanten zetten nu de fiets tegen de gevel of lukraak op de stoep. Dat geeft overlast en rommel”, aldus Egberts. De toezegging van de wethouder viel dan ook in goede aarde. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.