Home / Loenen / Grote opbrengst oud ijzeractie kerken Loenen

Grote opbrengst oud ijzeractie kerken Loenen

LOENEN – De Protestantse kerk en de Rooms Katholieke kerk in Loenen houden gezamenlijk een inzamelingactie van oud ijzer. Na de huis aan huis inzameling enkele jaren geleden is men doorgegaan met het inzamelen. Ook in het afgelopen jaar werd wederom een flinke hoeveelheid ijzer opgehaald en gebracht. Onlangs werd de opbrengst van 2013 verdeeld tussen beide kerken. De mannen die zich ‘De IJzervreters’ noemen kon aan beide kerken een bedrag van 4000 euro aanbieden. Onder het motto ‘Samen sterk voor hekwerk om de kerk’ wordt de actie ook in 2014 doorgezet. Wie oud ijzer (fietsen zijn ook welkom) te missen heeft kan dit brengen aan het adres Molenallee 19 in Loenen. Mocht men problemen hebben met het vervoer dan kan gebeld worden naar Chris van Oorspronk (055-5052204) en Ap Kobussen (055-5051136).
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.