Home / Bronkhorst / Winterpop met Mig Buff en Soreway

Winterpop met Mig Buff en Soreway

BRUMMEN – In zaal Concordia wordt zaterdag het jaarlijks terugkerende Winterpop gehouden. Twee bands zullen hun opwachting maken. Het alom bekende festival wordt georganiseerd door de werkgroep QS-pop (www.qspop.nl) die zich inzet om (jonge) popmuzikanten een podium te kunnen bieden.

Om 22.00 uur wordt gestart met de inderdaad nog jonge talenten van Mig Buff. Dit is een vierkoppige band uit de Achterhoek, die in maart 2013 is opgericht. Zij hebben het afgelopen jaar in de regio al redelijk wat podiumervaring opgedaan en de bandleden hebben ook al in diverse andere bands gespeeld. Door de eigentijdse repetoirekeuze onderscheidt Mig Buff zich van andere ´doorsnee´ coverbands. Nummers van Jimi Hendrix, Foo Fighters, Coldplay en Queen of the Stone Age passeren tijdens een optreden de revue.

Om 23.45 uur speelt Soreway. Dat is een allround coverband met zijn roots in het Noord Limburgse Heijen. De band bestaat sinds 2004 en is volop in actie met zes enthousiaste bandleden. Muziek uit de laatste 40 jaar passeert in hun optreden de revue, dus voor elk muziekliefhebber wat wils. Gezelligheid staat bij Soreway op de eerste plaats!
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.