Home / Eerbeek / Kandidatenlijst voor verkiezingen in Brummen van Lokaal Belang

Kandidatenlijst voor verkiezingen in Brummen van Lokaal Belang

EERBEEK – Luuk Tuiten (Brummen) voert de kandidatenlijst aan, waarmee de kiesvereniging Lokaal Belang dit jaar voor het eerst aan de gemeenteraads-verkiezingen in Brummen meedoet. Nummer-2 op de lijst is Mame Douma (Eerbeek). Beiden fungeren samen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen op 19 maart.

Woensdagavond 29 januari vond in zaal Spoorzicht in Eerbeek de eerste ledenvergadering van Lokaal Belang plaats. Een belangrijk onderdeel van deze eerste bijeenkomst was de vaststelling van de kandidatenlijst, die totaal negentien namen bevat. Daaronder verschillende bekende namen van ondernemers uit de gemeente Brummen.

Nummer drie en vier op de kandidatenlijst zijn Margriet Wartena uit Hall en Marius Mennink uit Brummen. Marjolin Woudenberg (Brummen) staat op de vijfde plek, gevolgd door Renée van Doorn-Kersten (Brummen) op plek zes. Daarna volgen achtereenvolgens Linda Stevens (Hall), Hans Verlangen (Eerbeek), Theo Hofman (Brummen), Aukje Timmer (Hall), Frank van der Heide (Brummen) en Rolf Kürble (Brummen).
Tijdens de vergadering werden ook twee bestuursleden benoemd. Franklin Blog (Eerbeek) werd benoemd tot voorzitter en Wim van Lenthe (Eerbeek) tot penningmeester.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.