Home / Rheden / Glasvezel in Rheden en Dieren nog niet rond

Glasvezel in Rheden en Dieren nog niet rond

RHEDEN / DIEREN – De dorpen Rheden en Dieren zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Omdat de benodigde 30 procent voor realisatie van de aanleg van glasvezel nog niet is bereikt, heeft Reggefiber de inschrijftermijn voor glasvezel verlengd tot 23 februari. Hoe ver beide dorpen verwijderd zijn van de magische grens, wordt niet bekendgemaakt.

De wereld digitaliseert in hoog tempo. Diensten als Netflix en social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en ook zorg op afstand krijgt steeds meer voet aan de grond. Brummen, Eerbeek en Zevenaar hebben al vol overtuiging gekozen voor de snelheid, stabiliteit en enorme capaciteit van het glasvezelnetwerk om zo voorbereid te zijn op de nieuwe onlinewereld. Inwoners van Rheden en Dieren hebben nog tot 23 februari de kans om een keuze te maken uit de abonnementen voor tv, internet en telefonie van Fiber, KPN, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, Trined, Vodafone en XS4ALL.

Henk Holtrigter, salesmanager bij Reggefiber, hoopt dat Rheden en Dieren alsnog kiezen voor glasvezel: “Met glasvezel ben je verzekerd van maximale keuzevrijheid en krijg je bovendien een eigen glasvezelverbinding die niet met de wijk gedeeld hoeft te worden. Tevens is de up- en download met glasvezel even hoog. Tegenwoordig versturen en ontvangen we dagelijks enorme hoeveelheden data, dit volume zal in de toekomst alleen maar toenemen. Het glasvezelnetwerk heeft zoveel capaciteit dat het meer dan voldoende ruimte biedt voor deze groei.”

Voor meer informatie over de vele voordelen van glasvezel en het aanbod van de serviceproviders kunnen alle inwoners terecht in de glasvezelwinkels aan de Groenestraat 69 in Rheden en de Wilhelminaweg 27 in Dieren. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kan men er terecht voor een persoonlijk advies en het afsluiten van een glasvezelabonnement.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.