Home / Eerbeek / Jubilarissen Vrouwen van Nu

Jubilarissen Vrouwen van Nu

EERBEEK – Vier leden van de afdeling Eerbeek-Hall van Vrouwen van Nu, werden in de bloemetjes gezet voor hun langjarig lidmaatschap. Dinie van Reen – Groen spande de kroon, zij is al 55 jaar lid. Gerrie Bosveld – Geerdink vierde haar 50 jarig lidmaatschap. Jopie Bunschoten – Dorland en Jannie Zuetenhorst – Bosveld zijn beiden ook al weer 25 jaar lid. Het viertal werd door voorzitter Mien Wensink toegesproken en zij overhandigde hen een mooi boeket.
Voorzitter Wensink en bestuurslid Jopie Bunschoten waren aftredend en werden met algemene stemmen herkozen. Er werd afscheid genomen van penningmeester Tonny Dengerink en de voorzitter bedankte haar en prees haar financiële kwaliteiten. Nieuw bestuurslid is Ina Hoeve.
De jaarverslagen werden onveranderd goedgekeurd. Truus Vermeer werd bedankt voor de vele taxiritten die ze verzorgde en waarmee ze nu stopt. Ook Clara Uenk werd bedankt omdat zij de de penningmeester hielp met haar functie. Beide vrouwen kregen een bloemetje. Alle leden bedankte Wensink voor de hulp die het bestuur het afgelopen jaar van hen kreeg.
Na afloop van de vergadering werd door Jan Groenhof van het IVN een presentatie met dia’s verzorgd over natuurgebied Het Leusveld in onze gemeente Brummen.
Op de foto de jubilarissen, van links naar rechts: D. van Reen-Groen , G. Bosveld-Geerdink, J.B. Zuetenhorst-Bosveld en J.P.E. Bunschoten-Dorland. 
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.