zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeDoesburgWandelgroep Doesburg start in 2014

Wandelgroep Doesburg start in 2014

DOESBURG – Doesburgers die van wandelen houden, kunnen vanaf maandagavond 3 februari samen met andere Doesburgers in en om Doesburg gaan wandelen.
In samenwerking met Breedtesport Doesburg zijn Gudrun Gilhuis en Carin
van Kaathoven dit initiatief gestart.

Elke doordeweekse dag start de wandelgroep om 19.00 bij de Deka Markt in Beinum/Doesburg. Meedoen is gratis en vrijblijvend. Opgeven is niet nodig. Deelnemers kunnen zelf kiezen welke dagen ze willen meelopen. De mensen die om 19.00 uur aanwezig zijn, gaan wandelen.
Maandag 3 februari en de dagen erna zullen Gudrun Gilhuis en/of haar buurvrouw Carin van Kaathoven aanwezig zijn om op te starten. De bedoeling is om een stevige wandeling van ongeveer drie kwartier te maken, de routes zijn toevallig en kriskras door of om de wijk. Enige benodigdheden zijn een veiligheidsvest en/of een reflectorarmband.

Ward Terpstra, e-mail info@sportenindoesburg.nl.tel 06- 51 200 695.
www.sportenindoesburg.nl
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215425_Sintvelp.JPG

Velpse kinderen verwelkomen Sinterklaas via drive-thru

VELP - Kinderen uit Velp konden afgelopen zaterdag 20 november Sinterklaas op een bijzondere manier verwelkomen in hun dorp. Vanuit de auto voerden zij opdrachten uit, die leidden tot de geheime verblijfplaats van de Sint. Hier konden zij de goedheiligman via een drive-thru begroeten. Eenmaal aangekomen bij de Sint krijgen

0214434_toetsenbord.jpg

Wegwijs op smartphone, tablet of PC

RHEDEN - Innoforte biedt op haar locatie De Biesdel in Velp computerlessen aan voor zowel bewoners als senioren uit de buurt. Cursisten kunnen hun eigen smartphone, tablet of laptop meenemen, maar er is op de locatie ook een PC en een iPad aanwezig. Een docent gaat met de cursist, één

0214439_jubilaris.JPG

Zes jubilarissen bij Zanglust

EMPE - Op zaterdag 30 oktober was het feest bij Dameskoor Zanglust in Empe, er waren maar liefst zes jubilarissen. Lies Dercks is 30 jaar lid, Cootje Albers 40 jaar en Willie Gierman is al 55 jaar lid van het koor. Diny Groot Roessink, Willy van Raaij en Annie Lammers

0215313_BrokkenJanCJelmer_de_Haas_rechtenvrij_-20150415Jan_079-2V2webres.jpg

Tekst- en muziekprogramma in Velp

VELP - Dinsdag 30 november om 20.00 uur brengen Jan Brokken, Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom een tekst- en muziekprogramma in de Grote Kerk in Velp. Jan Brokken draagt twee verhalen voor uit zijn internationale bestseller De rechtvaardigen; één over de redder, de Nederlandse consul in Litouwen Jan Zwartendijk, en

0215394_Barry_Green___Dick_de_Graaf_-_foto_Dirk-Jan_Alblas.jpg

Spannende improvisaties van Dick de Graaf en Barry Green

DOESBURG - Op vrijdag 26 november brengt het duo De Graaf & Green vanaf 20.00 uur spannende en virtuoze improvisaties bij Podium Doesburg. Uitgangspunt daarbij zijn eigen composities van Dick de Graaf en arrangementen van muziek van Bach, Schubert en Paul McCartney. Op zijn nieuwste album is hij te horen

0214684_architecture-ge286de4531920.jpg

Tachtig nieuwe woningen in Elzenbos Brummen

BRUMMEN - Er worden 80 nieuwe duurzame woningen gebouwd in het plangebied Elzenbos in Brummen. Hiermee zet de gemeente Brummen een belangrijke stap om wat te doen aan de woningnood. In dit plangebied komen 54 betaalbare woningen en 24 woningen in de vrije sector. De verwachting is dat de eerste