Home / Empe / Zeven jubilarissen Vrouwen Aktief

Zeven jubilarissen Vrouwen Aktief

EMPE – Onlangs hield de vereniging Vrouwen Aktief Empe-Tonden weer haar jaarvergadering in de grote zaal van het buurthuis ’t Oortveld in Empe. De opkomst was groot. Op het programma stonden onder meer de verkiezing van het bestuur en de kascommissie. Van de zeven zittende bestuursleden zijn er vijf opnieuw gekozen, met Sonja Heuvelink als voorzitter, Betsie Blankespoor als penningmeester en de dames Gerda Hemmink, Annie Bleumink en Coby Langelaan als algemene bestuursleden. Annie Onstein en Ineke Ponger traden af. Zij zijn zes jaar bestuurslid geweest. De twee dames Elly Wunderink en Maartje Derks zijn de nieuwe leden die zijn toegetreden tot het bestuur.
In de kascommissie werden gekozen Conny Nieuwenhuis en Wanda Konijnenberg. Betsie Lammers was aftredend.
Daarna werden zeven jubilarissen gehuldigd; voor het 40 jaar lidmaatschap de dames Stien Bresser, Alie Hoetink en Loes Kloppers en voor het 25 jaar lidmaatschap de dames Joke Achterkamp, Ria Bensink, Roelie Gerritsen en Monica Lievenstroo. Alle jubilarissen kregen een aandenken en een schoofje tulpen.
Na het officiële gedeelte was er een lezing van de Buurtzorg Zutphen, die ook een afdeling in Brummenheeft. Iedereen kreeg koffie met een oliebol die door één van de bestuursleden gebakken was. Zoals altijd was het weer een zeer geslaagde en gezellige avond.
De vereniging heeft voor het jaar 2014 weer een mooi gevarieerd programma. Naast de verenigingsavonden zijn er diverse activiteiten. Zo is er een tuinclub, kan men wandelen, volksdansen, Nordic Walken, handwerken en zwemmen. Ook zijn er doe-avonden als handwerken en kaarten maken. Een ieder die belangstelling heeft, is welkom om eens vrijblijvend een avond bij te wonen. Informatie kan worden verkregen bij Sonja Heuvelink, voorzitter, via tel. 0575 – 476517. De functie van secretaris moet nog worden ingevuld.

 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.