Home / Loenen / Griezelen met Spritshz en Scouting

Griezelen met Spritshz en Scouting

LOENEN – De spooktocht, georganiseerd door Spritshz en Scouting Vale Ouwe, was een groot succes! Er hebben maar liefst 320 deelnemers de tocht gelopen. Vooral onder de kinderen was de spooktocht populair. De spooktocht was uitgezet op het terrein van Scouting Nederland aan de Vrijenbergweg. Mede dankzij de medewerking van alle spoken, de familie Roos, Natuurmonumenten en de bijdrage van de Loenense dorpsraad is dit evenement volledig geslaagd. De organisatie kijkt terug op een prima avond met na afloop een gezellige afterparty in de Spritshz-kelder. ‘Zeker voor herhaling vatbaar’, aldus de organisatie.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.