Home / Doesburg / Ook Doesburg in énige Mannenshopgids van Nederland

Ook Doesburg in énige Mannenshopgids van Nederland

DOESBURG – Eindelijk! Als tegenhanger van alle leuke, gezellige shopgidsjes voor vrouwen met ditjes en datjes, schattige boetiekjes en leuke weetjes, is er nu een echte mannenshopgids. De gids is gelanceerd door Hanzesteden Marketing. Doel van de gids is meer (mannelijke) bezoekers naar de zeven Hanzesteden aan de IJssel te trekken. Ook Doesburg is in de gids opgenomen.

Vanaf nu zijn alle goede mannenshops in de Hanzesteden Deventer, Kampen, Zwolle, Zutphen, Doesburg, Hattem en Hasselt gebundeld in de mannenshopgids. Uniek in Nederland. Waar eet je de perfecte hamburger en drink je een goed getapt speciaalbiertje? Waar trim je je baard? Waar haal je die loose of straight fit spijkerbroek, waar haal je de nieuwste Apple gadgets? De mannenshopgids geeft je de beste adressen.

Ook de vrouwelijke bezoekers hoeven zich niet te vervelen met al die shoppende mannen. Achter in de gids staan ook nog wat leuke winkels voor de vrouw genoemd. Maar… ook hier is weer aan de man gedacht. Je kan namelijk in één oogopslag zien: Is er WIFI aanwezig? Staat er een leestafel in de winkel? En staat er verse koffie voor je klaar? Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je er altijd nog voor kiezen om buiten te wachten. Per stad heeft Hanzesteden Marketing ook een bankjes top-5 samengesteld waar uitgeshopte mannen even kunnen bijkomen.
De gids is vanaf eind januari verkrijgbaar bij de Toeristische Infopunten of VVV in de Hanzesteden langs de IJssel en bij de deelnemende ondernemers. Niet in de gelegenheid de gids op te halen, bestel hem dan gratis via www.mannenshopgids.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.