Home / Laag-Soeren / Topconcert in Laag-Soeren

Topconcert in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De vele bezoekers van het verrassingsconcert in de kerk van Laag-Soeren, werden zondagmiddag getrakteerd op een geweldig programma. De drie solisten Tineke Bos (piano), Liesbeth Bos (cello) en Giovanna de Prisco (viool) maakten de hoog gespannen verwachtingen helemaal waar. Met een gevarieerd programma met werken van Hayd, Claude Debussy en Max Bruch, oogsten ze volop lof bij het ademloos toeluisterende publiek in een afgeladen kerk. Wat een kwaliteit, zuiverheid en enthousiasme! Het concert werd georganiseerd door de Vrienden van Jut, een onderdeel van de Stichting Jut van Breukelerwaard, die de eigenaar is van de kerk. Met dit concert wilde de stichting de donateurs en alle andere belangstellende bedanken voor hun bijdragen. Diverse mensen meldden zich na afloop spontaan aan als nieuwe donateur. Hun bijdragen zal de stichting gebruiken voor de restauratie werkzaamheden die de komende jaren aan de kerk moeten worden verricht.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.