Home / Rheden / Polonaise Marathon in Rheden voor CliniClowns

Polonaise Marathon in Rheden voor CliniClowns

RHEDEN – Op zaterdag 15 februari houdt Carnavalsvereniging De Heiknüüters uit Rheden een uniek evenement in Partycentrum Ons Huis. Zij hebben het sociale aspect hoog in het vaandel staan en daarom wilden zij iets doen voor een goed doel. President Joost Elbers liep al een tijdje rond met het idee om een Polonaise Marathon te organiseren, een twaalf uur durend evenement waarbij de sliert mensen continu in beweging blijft.

Er werden wat mensen benaderd en zo ontstond een werkgroep die al maanden bezig is om alles in goede banen te leiden. Diverse sub-groepjes zijn er samengesteld, want er moest veel gebeuren, er zijn inmiddels een tweetal orkesten en Discotheek Big Noise die allen belangenloos optreden. Ook is men bezig met een aantal Dweilorkesten om een optreden te verzorgen. De medewerking van Partycentrum Ons Huis is natuurlijk onontbeerlijk en zij ondersteunen deze actie van harte. De medewerkers werken die dag pro deo en dit bedrag wordt geschonken aan de CliniClowns, een mooie geste.

Er is een sfeercommissie die de zaak gaat ‘aankleden’ en er moet natuurlijk variatie zijn in de muziek, want twaalf uur polonaise lopen is een lange tijd. Men kan inschrijven met groepen van vier tot zes personen en het is de bedoeling dat er continu minimaal één persoon van de groep mee loopt. Wilt u wel meedoen, maar u hebt geen team, dat kan ook. Kijk op de site voor de mogelijkheden. Er is een zeer fraaie poster ontworpen en deze is tot in de verre omgeving opgehangen. Vele evenementen zijn bezocht om flyers uit te delen. Ook worden met een bepaalde regelmaat berichten via de sociale media verzonden om aandacht op het evenement te vestigen. Volgens contactpersoon Anne Bruger lopen de inschrijvingen binnen en gaat men nu de eindspurt inzetten om het tot een succes te maken.

 

Wilt u meer informatie of inschrijven kijk dan op: www.cvdeheiknuuters.nl. Bent u niet in de gelegenheid om mee te doen maar u wilt het goede doel wel ondersteunen dan kunt u een vrijwillige bijdrage overmaken op de Rabo rekening 31.10.20.534 t.n.v. Cv. De Heiknüüters o.v.v. Bijdrage Polonaise Marathon.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.