Home / Dieren / Geslaagde Teenage party

Geslaagde Teenage party

DIEREN – De jeugd van Dieren in de leeftijd van twaalf tot zestien jaar kwam zaterdag weer massaal op de derde editie van de TeenageParty af. 140 Kinderen dansten op populaire muziek die jonge DK’s draaiden. Ook konden zij genieten van een live optreden van Marit van Berkel, winnares van Voice of ’t Rhedens. “We willen jong talent op deze manier ook een podium bieden om hun talenten te laten zien”, vertelt Jhon Campo van TeenAgePartyDieren (TAPD). TAPD is een samenwerking tussen MHC Dieren en vv Dieren. “De jeugd kan op deze manier drie keer per jaar uit, op een veilige en verzorgde manier. We doen dit vooral om de jeugd in Dieren te houden. De eerste reacties zijn positief. Velen kijken alweer uit naar het volgende feestje”, aldus Campo. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.