Home / Velp / Groen Links opent Meldpunt zonnepanelen

Groen Links opent Meldpunt zonnepanelen

VELP – GroenLinks Rheden is voorstander van het zelf opwekken van duurzame energie. Dat kan bijvoorbeeld met zonnepanelen. Dat is duurzaam, bespaart op energiekosten en levert op een gegeven moment gewoon geld op. Veel inwoners, bedrijven en organisaties in de gemeente Rheden hebben al actie ondernomen en hebben zonnepanelen op hun dak geplaatst. GroenLinks wethouder Harriët Tiemens heeft de afgelopen periode zich onder andere actief ingezet voor zonnepanelen op gemeentelijke daken. Dat heeft erin geresulteerd dat 35 procent van het geschikt gemeentelijk dakoppervlak inmiddels is benut voor zonne-energie. De gemeente heeft in totaal 750 zonnepanelen laten plaatsen. GroenLinks Rheden staat achter deze initiatieven en wil deze in het zonnetje zetten. Vandaar dat GroenLinks een Meldpunt Zonnepanelen heeft opgezet. Niet om misstanden aan de orde te stellen, maar om successen te delen. Het meldpunt is op 26 januari geopend. Op 12 februari wordt het meldpunt weer gesloten. De komende drie weken hebben alle inwoners de gelegenheid om hun initiatief te melden. Dat kan via http://rheden.groenlinks.nl/zonnepanelen of via de coördinator van dit GroenLinks initiatief Ron Oei, telefoon: 06 – 40121410, email: gtroei@gmail.com.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.