Home / Oosterhuizen / Voorleesdagen op school

Voorleesdagen op school

OOSTERHUIZEN – Vorige week zijn de ‘Nationale voorleesdagen’ gestart. Er is weer veel voorgelezen, ook op o.b.s. Oosterhuizen. Edith van Calcar kwam voorlezen in groep 3/4 en 5/6. Jolanda Klaaysen, de directeur van de school in Beekbergen ging, voorlezen in groep 1/2. Janny de Jongh, de directeur van o.b.s. Oosterhuizen ging voorlezen op de school in Lieren. En ook alle leerkrachten wisselden van groep om voor te lezen. De voorleeskampioen van o.b.s. Oosterhuizen, Lisa Brinkhuis, heeft voorgelezen bij de peuters van ‘het Oosterhuisje’ Nu zijn de opa’s en oma’s en vaders en moeders aan de beurt! Een aantal van hen heeft zich al aangemeld en de kinderen hebben weer genoten van de mooie verhalen.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.