Home / Dieren / Trouw aan het Rode Kruis

Trouw aan het Rode Kruis

DIEREN – De afdeling Rheden-Rozendaal van het Rode Kruis huldigde tijdens haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in Theothorne drie jubilarissen. Dicky Fransen – Hamer is al twintig jaar een actieve vrijwilligster bij het Rode Kruis. Met name haar inspanningen bij de huisbezoeken hebben bij velen een voldoening gegeven. Kees Meijer is al tien jaar actief EHBO-lid. Hij was present bij vele evenementen in de regio. De derde jubilaris was Marja Ariens-Lammers. Zij is al dertig jaar actief als vrijwilliger bij de afdeling Rheden-Rozendaal. Door omstandigheden kon zij tijdens de huldiging helaas niet aanwezig zijn. Alle jubilarissen ontvingen voor hun trouwe dienst een gesp of medaille met oorkonde. Op de foto van links naar rechts: bestuurslid Lenie Quint, Dicky Fransen – Hamer, Kees Meijer en bestuurslid Hans Sambeek – foto Tonnie Koenders
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.