Home / Bronkhorst / Politieke cafés in gemeente Brummen

Politieke cafés in gemeente Brummen

BRUMMEN – Lokale partij IPV organiseert twee Politieke Cafés in het kader van de naderende Gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Tijdens twee avonden gaan politieke vertegenwoordigers met elkaar in discussie over de wenselijke toekomst van de gemeente Brummen.

De eerste avond is op zaterdag 28 februari in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het thema is deze avond Natuur, Energie en Recreatie/Toerisme. Dit wordt ingeleid door Patrick Jansen, directeur van Probos.
Op 5 maart is de tweede avond in de Korenmolen in Eerbeek. Dan is het thema Werkgelegenheid en Sociaal Beleid / Zorg. Deze avond wordt ingeleid door oud-Brummenaar Yvonne Bieshaar, directeur van de Sociale Dienst Drechtsteden.
Voormalig Brummenaar Hans Jansen is op beide avonden gespreksleider. De politieke cafés beginnen om 19.30 uur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.