Home / Angerlo / Stijn van der Loo op Nationale Gedichtendag in Angerlo

Stijn van der Loo op Nationale Gedichtendag in Angerlo

ANGERLO – Donderdag 30 januari is het Nationale Gedichtendag. In het kader hiervan organiseert de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg een avond met voordrachten en muziek in de Galluskerk in Angerlo.

Naast de Doesburse dichter Jan Vijn en een groep middelbare scholieren die op een verrassende wijze poëzie in de ruimte zullen neerzetten, verleent Stijn van der Loo zijn medewerking aan deze avond. Van der Loo is een veelzijdig man die in de wereld van theater, muziek en literatuur (poëzie en proza) zijn sporen heeft verdiend. De voorbije jaren heeft hij onder andere met Huub Oosterhuis samengewerkt. Hun laatste project, ‘Arthur, koning van een nieuwe wereld’, is onlangs afgerond.
Ook de Doesburgse dichter Jan Vijn verleent zijn medewerking en zal de winnaar van de gedichtenwedstrijd bekend maken.
Meer informatie over dit initiatief is te vinden op: www.pkn-angerlodoesburg.nl.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.