Home / Bronkhorst / Straat-kegeltoernooi in Brummen staat voor de deur

Straat-kegeltoernooi in Brummen staat voor de deur

BRUMMEN – Ook dit jaar wordt het Brummense straat- en buurtkegeltoernooi gehouden. Het sportevenement, dat inmiddels traditie is geworden, vindt plaats op de banen van kegelhuis Concordia, die ook voor de organisatie tekent. De voorrondes worden gehouden op de vrijdagen 7, 14, 21 en 28 februari alsook op de zaterdagen 1, 8, 15 en 22 februari en 1 maart.

De finales staan gepland voor vrijdag 7 maart (klasse 2) en zaterdag 8 maart (klasse 1). Voor beide finales worden de 10 hoogst geplaatste ploegen per klasse uit de voorronde uitgenodigd.

Teams bestaan uit vijf personen (+ één reserve), waarvan er maximaal twee clubkegelaar mogen zijn. Buurt en straten mogen met meerdere teams deelnemen. Wedstrijdavonden worden zo nodig verdeeld in twee sessies om de wachttijden niet te lang te laten duren. De eerste wedstrijden beginnen dan om 19.30 uur en de tweede serie om 22.00 uur. Bij inschrijving kunnen deze wensen kenbaar worden gemaakt. De organisatie zal hiermee zoveel mogelijk rekening houden. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Het organiseren van de wedstrijden wordt wat makkelijker gemaakt als door een deelnemend team vooraf wordt geinformeerd of een bepaalde avond nog vrij is. Inschrijfgeld bedraagt 3 euro per persoon. Informatie en/of aanmelden kan bij Concordia (tel. 0575-561362) of Harry Timmer (tel. 06-51659357).
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.