Home / Bronkhorst / Vertrouwde carservice van Verbeek nu ook in Eerbeek

Vertrouwde carservice van Verbeek nu ook in Eerbeek

BRUMMEN – Carservice Verbeek is inmiddels een vertrouwd gezicht op de Hazenberg in Brummen. Vanaf 3 februari zijn klanten ook in Eerbeek welkom bij het bedrijf. Eigenaar Tim Verbeek heeft Coenders KaBe Service overgenomen. “Als zo’n kans voorbij komt, laat je die niet schieten.”

Tim Verbeek startte in 2008 met zijn eigen bedrijf, destijds nog in de garage van vader René. Dit liep zo goed, dat Verbeek Carservice verhuisde naar de Hazenberg, waar inmiddels een florerende garage staat. “We hebben veel vaste klanten”, aldus René, die bij zijn zoon in de garage werkzaam is. “Carservice Verbeek is een echte dorpsgarage. We vinden het belangrijk dat de klant zich bij ons op zijn gemak voelt. De klant is bij ons echt koning, we denken graag mee en geven advies. Ons doel is om de kosten zo laag mogelijk te houden, voor ons, maar vooral voor de klant.”
René nodigt zijn klanten ook gerust uit voor een kijkje in de werkplaats. “Als iemand mee wil kijken bij het werk, kan dat. We laten ook graag zien wat er precies kapot is aan een auto, dan begrijpt de eigenaar het beter als er iets moet worden gerepareerd.” Wie er niet bij is, wordt telefonisch op de hoogte gehouden, zodat autobezitters niet onverwacht met hoge kosten worden geconfronteerd. “Autorijden is momenteel gewoon heel duur. Als je dan veel geld moet betalen, moet je wel weten wat wij daarvoor hebben gedaan”, vindt René.

Met de uitbreiding aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek wil Carservice Verbeek de klant nog meer service bieden. “Niet alleen hoeven klanten uit Eerbeek het Kanaal niet meer over, ook kunnen we hier, door de grotere garage, aan het werk met grotere, luxere auto’s, lichte bedrijfswagens en campers”, aldus René. Het is de bedoeling dat Tim de zaken in Brummen blijft runnen en hij het vertrouwde gezicht wordt in Eerbeek.

Carservice Verbeek is het adres voor reparatie en onderhoud, APK-keuring en verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s. In de vestiging in Eerbeek kunnen klanten daarnaast terecht met lichte bedrijfsauto’s en campers.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.