Home / Velp / Inschrijving Carnavalsoptocht Velp

Inschrijving Carnavalsoptocht Velp

VELP – Carnavalsverenigingen de Narrenkap, de Bloaspiepkes en de Leute Bröyers nemen jaarlijks de organisatie van de optocht in Velp op zich. Dit doen zij gezamenlijk, zodat er een aantrekkelijke optocht komt voor de inwoners van Velp en de omliggende dorpen. Daarbij zijn zij op zoek naar deelnemers. Alle verenigingen, scholen, groepen en individuen zijn welkom om mee te lopen en zich te tonen. Aanmelden kan via info@gebroedersbosveld.nl of t.abbenhuis@chello.nl. Na aanmelding wordt direct contact opgenomen. De verenigingen kunnen mensen helpen die zelf niet over eventueel materieel beschikken. Dit jaar is de optocht op zondag 2 maart. Na afloop is de prijsuitreiking in het Narrenhuus.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.