Home / Regio / Lypossage: slanker en strakker door middel van massage

Lypossage: slanker en strakker door middel van massage

REGIO – Smash Stress Massage Holland biedt lypossage. Dit is een massage die het lichaam strakker maakt en zorgt voor een beter silhouet, zonder medische ingrepen.

Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite, zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage behandeling nodig. Het beste resultaat wordt verkregen met een kuurbehandeling van minimaal tien keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.
Lypossage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.
De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten en dergelijke. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks anderhalf tot twee liter water te drinken. De massage heeft voornamelijk een liftende werking op de huid. Deze massage gaat de huidveroudering tegen.

www.smashmassage.nl
frank@smashmassage.nl, tel. 0313 – 496732
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.