Home / Regio / Samenstelling Recreatiegids Veluwezoom weer begonnen

Samenstelling Recreatiegids Veluwezoom weer begonnen

REGIO – De ondernemers van de Stichting Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom zijn de uitgave van de nieuwe Recreatiegids – Welkom op de Veluwezoom weer aan het voorbereiden. De brochure wordt jaarlijks gratis uitgedeeld aan toeristen in deze regio. Maar liefst 70.000 exemplaren worden er in april weer verspreid.

Door de samenwerking van het platform met uitgever Regiobode wordt de gids ook gratis huis aan huis verspreid in de regio Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Doesburg, Brummen, Eerbeek, Loenen en Hoenderloo.

Om het boekje ook voor 2014 weer actueel te maken, vragen de samenstellers input van u. Hebt u tips voor de bezoekers en inwoners in het gebied Veluwezoom, dan kunt u dit mailen naar info@veluwezoom.nl. Ook duidelijke foto’s (van alle seizoenen, graag met mensen) zonder beeldrechten zijn zeer welkom. Wencel Maresch, Marijke Buter en Peter Oversteegen zullen gezamenlijk de informatie in de 80 pagina’s dikke gids verwerken. De Recreatiegids wordt betaald uit de opbrengst van advertenties. Leden van het Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom ontvangen een korting van 25% op de advertentietarieven. Voor de advertentie kunt u rechtstreeks contact zoeken met de Regiobode: 0313-415200 of mailen naar: advertenties@regiobode.nl.

Wilt u een indruk krijgen van het gebied, het Toeristisch Platform en de leden, kijk dan op www.veluwezoom.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

One comment

  1. Geachte redactie,

    Heb met interesse uw Recreatiegids 2020/2021 gelezen. Ik vindt de informatie over Eerbeek niet helemaal up to date. Een foto met bijschrift van het kunstwerk De Papierschepper op het Stuijvenburchplein zou in uw gids niet misstaan. Op het kunstwerk is wat informatie verstrekt voor de toerist die steeds meer Eerbeek aandoet. Dit kunstwerk is tot stand gekomen op initiatief van Papierdorper Bruno de Vries. De opbrengst van een door hem geschreven boek en donaties uit alle geledingen van de Eerbeekse bevolking, gemeente Brummen, de Kunstraad en de (papier)industrie is dit mooie en veel bekeken kunstwerk een aanwinst voor het papierdorp Eerbeek en tevens informatief voor de vele toeristen die Eerbeek aandoen.
    Met vriendelijke groeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.