Home / Loenen / Gezelligheidskoor Efkes Anders in De Bruisbeek

Gezelligheidskoor Efkes Anders in De Bruisbeek

LOENEN – Het bestuur van het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen wil meer activiteiten ontwikkelen voor de bewoners van het dorp. Door de week is er dagelijks van alles te doen in de grote zaal, maar op zondag is het meestal rustig. Daar wil men verandering in brengen door regelmatig bijeenkomsten te houden. De eerste activiteit zal zijn op zondag 2 februari. Om 14.00 uur gaat het Gezelligheidskoor Efkes Anders, bestaande uit een aantal dames en heren, hier optreden. Zij brengen gezellige meezingliedjes van toen en nu. De toegang is gratis. De bezoekers wordt ook een kopje koffie aangeboden.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.