Home / Klarenbeek / Dorpsfilm-kijkzondag Klarenbeek

Dorpsfilm-kijkzondag Klarenbeek

KLARENBEEK – Zondag werd het nieuwste deel van de Klarenbeekse dorpsfilm ‘Klarenbeek, ons dorp in beeld’ vertoond in de kantine van SC Klarenbeek. Diverse Klarenbekers grepen deze gelegenheid aan om de film over hun dorp, die sinds een week uit is, samen te bekijken op groot scherm. De middag werd geopend met een kort introfilmpje over het nieuw te bouwen Multi Functioneel Centrum, om te laten zien dat dit gebouw veel meer is dan alleen een sporthal en dat het een plek moet worden die voor alle Klarenbekers van jong tot oud wat te bieden heeft.
Daarna volgde de ruim anderhalf uur durende dorpsfilm, waarin nieuwe beelden werden afgewisseld met oude. De film eindigde met prachtige beelden van het mooie dorp gemaakt vanuit de lucht.
De middag werd georganiseerd door de dorps-contactpersonen in samenwerking met Dries Bosma en Frits van Dijk, de twee vrijwilligers die zich met hart en ziel hebben ingezet om deze unieke film te maken. Wie een gezellige zondagmiddaginvulling voor Klarenbeek zoekt kan mailen naar: dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.