Home / Dieren / Voetbalinstuif in trek

Voetbalinstuif in trek

DIEREN – Kinderen tot 10 jaar konden in de Dierense sporthal kennis maken met voetbal en met voetbalclub VV Dieren. De belangstelling was daar woensdagmiddag groot voor. Al een half uur voor aanvang waren de meeste voetballertjes present en met dertig deelnemers was de opkomst volgens de organisatie zeer goed. Onder leiding van selectiespelers uit de hoofdmachten van de VV Dieren, werden diverse oefeningen met de bal gedaan en werd afgesloten met een partijtje. De club doet ook nog een oproep voor de jongens en meisjes die ook meer willen weten over voetballen bij de VV Dieren: kom gerust langs op het sportcomplex aan de Kolonieweg in Dieren, of neem een kijkje op de website: www.vvdieren.nl.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.