Home / Loenen / Computercursussen Wisselwerk

Computercursussen Wisselwerk

LOENEN / BEEKBERGEN – In februari starten weer de computercursussen in de OBS Beekbergen en in De Tweede Stee in Loenen van Wisselwerk.

In de basiscursus wordt de basis behandeld; waaronder het omgaan met de muis en toetsenbord. Wegwijs worden op de computer; maken van mappen op de computer voor het bewaren van documenten en foto’s, het terugvinden van die documenten en foto’s. Op het internet; Omgaan met de diverse mogelijkheden van Google, maar ook Marktplaats.nl, Google Maps, email en meer. De lessen zijn in Beekbergen op de woensdagmiddag van 13.30 tot 14:30 uur en in Loenen op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

In de vervolgcursus gaan de cursisten door op wat ze in de basiscursus geleerd hebben. Deze lessen zijn in Beekbergen op de woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur en in Loenen op donderdagavond van 19.45 tot 20.45 uur. Bij voldoende belangstelling is er ook een vervolgcursus op de dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in Beekbergen. De cursussen starten in Beekbergen op 26 februari en in Loenen op 27 februari. De lessen worden gegeven door Ruud Hobo van Webdesign Beekbergen.
De cursussen bestaan uit acht lessen van een uur. De prijs bedraagt 30 euro per persoon.

Wisselwerk Apeldoorn, tel 055-5219644
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.