Home / Velp / Echtpaar Wareman 60 jaar getrouwd

Echtpaar Wareman 60 jaar getrouwd

VELP – Loco-burgemeester Ronald Haverkamp bezocht donderdag het echtpaar Wareman-Meijer, vanwege de viering van hun 60-jarig huwelijksfeest. Naast bloemen en een boek, bracht de wethouder ook de felicitaties over namens het gemeentebestuur.

De heer Willem Wareman is geboren op 4 april 1930 in de gemeente Rheden en mevrouw Berendina (Dinie) Meijer op 17 september 1934, ook in de gemeente Rheden. Ze woonden vroeger bij elkaar in de buurt en hebben zo elkaar leren kennen. Nadat ze getrouwd zijn, hebben ze 48 jaar in de Vianenstraat in Velp gewoond.
Daar zijn zes kinderen geboren; drie meisjes en drie jongens. Zoon André is helaas twee maanden geleden overleden. “Maar hij wilde per sé dat we onze trouwdag zouden vieren”, vertelt de heer Wareman. “Dus dat doen we dan, al zal de dood van onze zoon nooit uit onze gedachten zijn.”
Het bruidpaar heeft ook al tien kleinkinderen en één achterkleinkind.

De heer Wareman heeft 40 jaar bij de AKU (nu AKZO) gewerkt. Voor zijn trouwe dienst bij de AKZO en zijn vele vrijwilligerswerk voor het voetbal, heeft de heer Wareman een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Mevrouw Wareman-Meijer heeft altijd voor het gezin gezorgd, maar de laatste jaren neemt de heer Wareman deze taak op zich – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.