Home / Dieren / Jubilarissen Rode Kruis

Jubilarissen Rode Kruis

DIEREN – De afdeling Rheden-Rozendaal van het Rode Kruis huldigde tijdens haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in Theothorne twee jubilarissen. Alle vrijwilligers van de afdeling waren uitgenodigd en werden ontvangen met een drankje. De voorzitter Hans van Sadelhoff gaf een presentatie over de veranderingen die binnen het Rode Kruis bezig zijn. Daarna kon men zich tegoed doen aan een overheerlijk koud en warm buffet met dessert.
De jubilarissen waren Dicky Fransen-Hamer en Kees Meijer. Dicky is al twintig jaar een actieve vrijwilligster van het Rode Kruis. Bij meerdere activiteiten heeft zij zich ingezet. Met name haar inspanningen bij de huisbezoeken hebben bij velen een voldoening gegeven. Kees is al tien jaar actief EHBO lid. Veel evenementen in de regio heeft hij met zijn Eerste Hulp bijgestaan. Een derde jubilaris was Marja Ariens-Lammers. Zij is al dertig jaar actief als vrijwilliger bij de afdeling Rheden-Rozendaal. Door omstandigheden kon zij niet aanwezig zijn. Alle jubilarissen ontvingen voor hun trouwe dienst een gesp of medaille met oorkonde. – foto Tonnie Koenders.

Op de foto v.l.n.r.
bestuurslid: Lenie Quint, Dicky Fransen-Hamer, Kees Meijer en bestuurslid: Hans Sambeek
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.