Home / Eerbeek / Albert Baars 40 jaar bij Vitakraft

Albert Baars 40 jaar bij Vitakraft

EERBEEK – Zondag 19 januari 2was het feest in Eerbeek voor Vitakraft winkel-accountmanager Albert Baars. Hij vierde zijn 40-jarig jubileum in zaal Spoorzicht samen met familie, collega’s, zijn Shantykoor en veel van zijn klanten. De aanwezigheid van laatstgenoemde was het grootste compliment voor Albert.

40 jaar geleden alweer trad Albert Baars in dienst van de firma Van IJzendoorn (nu Vitakraft Nederland) in de functie van vrachtwagenchauffeur. Maar na twee jaar dienstverband werd duidelijk dat Albert verkopende kwaliteiten had en heeft hij de veelbelovende stap gemaakt naar de functie van vertegenwoordiger in de dierenspeciaalzaken.

Directeur Wim Kieftenbeld: “Albert is nu nog steeds actief in deze functie en voert deze op geheel eigen wijze effectief uit. Hij staat bij zijn klanten bekend als een prettige en optimistische man, die goed met mensen om kan gaan. Na 40 jaar gaat hij nog elke dag voor de volle honderd procent aan de slag om klanten in verbinding te brengen en te houden met Vitakraft.”

Iedereen van Vitakraft wil Albert, alias ‘De Snor’ (genoemd naar zijn karakteristieke snor), bedanken voor 40 jaar loyaliteit, 40 jaar betrokkenheid en 40 jaar optimale inzet. Albert heeft nog een aantal jaren tot zijn pensioen te gaan en Vitakraft hoopt daar samen met hem wat moois van te maken.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.