Home / Rheden / Rheko speelt tegen Benfica

Rheko speelt tegen Benfica

RHEDEN – Korfbalvereniging ckc Rheko heeft een oefenwedstrijd gespeeld tegen NC Benfica uit Portugal, in sporthal de Hangmat. Benfica wilde graag oefenen tegen Rheko, omdat zij gelijkwaardige ploegen zijn. Benfica doet mee aan de Europacup-wedstrijden die vorige week gespeeld werden bij Korfbalvereniging PKC in Papendrecht. In een bomvolle sporthal in Rheden speelden beide teams op het hoogst van hun kunnen, onder leiding van Ronald Buis, Kees Pieters en Henk Beertema, waarbij Benfica uiteindelijk won met 26-22. Coach Nuno Ferro van Benfica was dan ook zeer tevreden over het getoonde spel van zijn team.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.