Home / Laag-Keppel / Voorleesontbijt bij Nijntje

Voorleesontbijt bij Nijntje

LAAG-KEPPEL – Op Kinderdagverblijf Nijntje in Laag-Keppel worden er in de kring dagelijks liedjes gezongen. De kinderen kunnen middels het pakken van een liedjes-kaart aan de andere kinderen laten zien welk liedje ze leuk vinden om te zingen.
Nu is het zo dat het kaartje waar de krokodil op staat veruit favoriet is. Toen de leidsters van Nijntje hoorden dat het boek dat gekozen werd voor de Nationale voorleesweek, de titel had Krrrrr…. okodil, was dan ook snel duidelijk: wij gaan mee doen aan de Nationale voorleesweek. Het Thema werd dan ook Krokodil. Eierdozen werden krokodillen, er werden knuffelkrokodillen verzameld en uiteraard verschillende krokodillenliedjes gezongen, zoals In de Haagse stoomtrein daar zat een krokodil. Het Kinderboek van 2014 werd dagelijks voorgelezen en met het vertelkastje kwam de Krokobril helemaal tot leven.
Op woensdagmorgen 22 januari kwamen de dreumes en peuters in hun pyjama naar het Kinderdagverblijf en werd er samen gezellig gesmuld van een ontbijtje. Tevens werd het verhaal van de Krokodil voorgelezen.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.