Home / Velp / Studenten Helicon MBO Velp in actie voor dieren in nood

Studenten Helicon MBO Velp in actie voor dieren in nood

VELP – Studenten van de opleiding Dierverzorging houden tijdens de open dagen van Helicon Opleidingen MBO Velp op 24 en 25 januari een speciaal dierevenement. Tijdens het evenement Animal Benefits zijn er allerlei activiteiten om mensen bewust te maken van wat (huis)dieren voor ze kunnen betekenen. En passant zamelen ze ook nog geld in voor een goed doel: Animal in Need.

Tijdens het evenement Animal Benefits zal op zaterdag veel te doen zijn. Zo zijn er demonstraties van schapen drijven en politiehonden, is de dierenambulance aanwezig en kan in een speciaal lokaal geknuffeld worden met dieren. Ook kunnen bezoekers voor een kleine vergoeding op de foto met hun favoriete dier. Het geld dat wordt ingezameld gaat naar Animal in Need, een stichting die de rechten van dieren in Spanje beschermt.

Naast Animal Benefit, zijn er tal van andere activiteiten tijdens de open dagen die laten zien dat Helicon MBO Velp een ondernemende school is; een Netwerkschool. Zo is er een klimwand die door studenten van Outdoor & Adventure wordt bemand, zijn er zaagwedstrijden, geven studenten van Wellness & Lifestyle handmassages en leefstijladvies en zijn er stagebedrijven aanwezig, waaronder Waterschap Rivierenland waar onlangs een samenwerkingscontract mee is gesloten. Kortom: kom naar een van de open dagen en ontdek zelf hoe veelzijdig de opleidingen van Helicon MBO Velp zijn.
De open dagen zijn vrijdag 24 januari: van 15.00 tot 20.00 uur en zaterdag 25 januari: van 10.00 tot 15.00 uur.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.