Home / Rheden / Zweten voor SOS Kayamandi

Zweten voor SOS Kayamandi

RHEDEN – Voor de tiende maal in de geschiedenis van Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel in Rheden, werd met een heuse marathon gefietst voor het goede doel. Zondag fietsten 64 deelnemers in 31 teams vijf uur lang, ten bate van Stichting SOS Kayamandi. De stichting zet zich in voor weeskinderen in Zuid-Afrika. Instructeurs, vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en andere sympathisanten maakte er een onvergetelijke dag van. Gezamenlijk werd er € 2.750,00 bij elkaar getrapt. De dag werd afgesloten met een uitgebreid pastabuffet, gesponsord door De Cirkel Horeca. Volgend jaar zal de marathon plaatsvinden op zondag 18 januari – foto: Robin Zeilmaker
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.