Home / Klarenbeek / Ledental Klarenbeekse Ondernemers Vereniging in 2013 verdubbeld

Ledental Klarenbeekse Ondernemers Vereniging in 2013 verdubbeld

KLARENBEEK – Vele Klarenbeekse ondernemers togen naar De Dalk voor de nieuwjaarsborrel van de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging (KOV). Op deze avond werd teruggeblikt naar het afgelopen jaar, waarin de KOV een nieuwe weg is ingeslagen. Met een, voor een klein dorp als Klarenbeek, uniek en fris communicatietraject.

Een prachtige nieuwe website www.kovklarenbeek.nl en een facebookpagina gingen online en een schitterend magazine werd uitgebracht. Dit magazine is beschikbaar als e-zine op de KOV website en is ook nog steeds verkrijgbaar bij de Welkoop en tankstation De Croon.

Het ledenaantal van de vereniging verdubbelde in 2013 ook en tijdens de nieuwjaarsborrel kon het 50e lid welkom worden geheten.
De KOV bestaat uit ondernemers die met hun bedrijf zijn gevestigd in Klarenbeek of directe omgeving en uit bedrijven waarvan de directeur/eigenaar in Klarenbeek woont. Door samen te werken, wil zij bijdragen aan de leefbaarheid in Klarenbeek. Info: de facebookpagina, het prachtige e-zine of neem contact op via email: info@kovklarenbeek.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.