Home / Loenen / Roelie Kroeze en Lies Zoeren winnen kaartmarathon

Roelie Kroeze en Lies Zoeren winnen kaartmarathon

LOENEN – Zondag werd in restaurant De Marshoeve in Loenen bij een goede deelname de kaartmarathon gehouden. Van ’s morgens 10.00 tot ’s middags 17.00 uur werd er gekaart. Er kon worden ingeschreven voor klaverjassen en jokeren. De marathon werd geleid door Wim en Ada Brom. Er was alleen even een middagpauze voor de lunch.
Even over vijf uur maakte Ada Brom de prijzen bekend. Winnaar bij het klaverjassen werd Roelie Kroeze met 14 365 punten, tweede werd Gerrit Bark met 13.732 punten, derde Jannie Kaal met 13.519 punten, vierde Meine Tabor 13.369 punten en vijfde Gijs Hol met 13 169 punten. Bij het jokeren was Lies Zoeren de beste met 162 punten, tweede Riek Zuetenhorst met 187 punten, derde/vierde plaats Nolda Beumkes en Timia Schoten beiden met 199 punten.. De volgende kaartavond in De Marshoeve is op 8 februari om 20.00 uur.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.