Home / Dieren / Leerlingen ‘snuffelen’ aan Het Rhedens

Leerlingen ‘snuffelen’ aan Het Rhedens

BRUMMEN / DIEREN – Voor leerlingen die volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs gaan, is het een drukke tijd. Ze bezoeken scholen van het vervolgonderwijs om erachter te komen welke instelling het beste bij hen past. Groep 8 van openbare basisschool De Krullevaar uit Brummen heeft al een ‘schoolreisje’ afgelegd bij diverse instituten en onlangs was Het Rhedens in Dieren aan de beurt voor een visite. Daar werden enkele minilessen gevolgd door de scholieren, waardoor men een indruk kreeg hoe het eraan toegaat in het voortgezet onderwijs.
Op het Rhedens werden lessen Engels en wiskunde gevolgd. Voor de leerlingen van De Krullevaar een prima gelegenheid op tijdens deze informatieve middag een oordeel te kunnen vormen over wat hen eventueel te wachten staat op deze school. Zaterdag houdt Het Rhedens overigens Open Huis op de locaties in Dieren en Rozendaal.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.