Home / De Steeg / Kandidatenlijst Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen Rheden

Kandidatenlijst Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen Rheden

GEM. RHEDEN – De kandidaten voor de gemeenteraads-verkiezingen van 19 maart voor de Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen zijn lijsttrekker Magda Rook uit Dieren, verder op de lijst Wim Pieper uit Rheden, Arjan Bosveld uit Velp, Marcel Brouwer uit Dieren, Trix Kruger uit Dieren, Leonie Vriezekolk-Kiezenberg uit Dieren, Thomas Eskes uit Spankeren, Maikel Kooistra uit Spankeren, Joyce Bosveld-Brachten uit Velp, Annie Bosveld-Coenraadts uit Velp en Gerda Eulink-van Straaten uit Velp.

Bijzonder is dat de achttienjarige Thomas Eskes uit Spankeren het jongste kandidaat raadslid van de regio is. Thomas woont in Spankeren en is student Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij zorgt samen met Leonie Vriezekolk-Kiezenberg (28 jaar) en
Maikel Kooistra (30 jaar) voor een verjonging van de lokale partij Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.