Home / Eerbeek / Prinsenbal CV de Dwarsliggers geslaagde start van het seizoen

Prinsenbal CV de Dwarsliggers geslaagde start van het seizoen

EERBEEK – In een volle residentie Spoorzicht vond zaterdag 18 januari het Prinsenbal van carnavalsvereniging De Dwarsliggers plaats. Dit feest werd georganiseerd voor en gepresenteerd aan de Hoogheden Prins Marty den Eerste, Prinses Anja, Adjudant Johan en Hofdame Willemien. Ook bevriende carnavalsvereniging De Rossumdaerpers uit Vaassen was naar Eerbeek gekomen om met de Dwarsliggers dit gezellige feest te vieren.
Na de opkomst van de Hoogheden, Jeugdhoogheden, de Raad van Elf, en alle andere geüniformeerden kon het feest beginnen.

Het eerste deel van de avond is met diverse carnavaleske optredens van eigen leden zoals de The Bleu Marty Shefs, een combinatie van The Blue men en slagerij van Kampen vertolkt door de jeugdwagen bouwers.
Voor het tweede deel van de avond werd de zaal omgebouwd, tafels gingen aan de kant en de voetjes van de vloer en al feestend ging het Prinsenbal nog tot in de kleine uurtjes door. De muziek werd op deze avond verzorgd door DJ Henry en Festival Showband, zij kregen de rest van de avond de dansvloer vol en was het een en al gezelligheid. Het Prinsenbal was een geslaagde start van het nieuwe carnavalsseizoen.
De volgende activiteit op de agenda van de Dwarsliggers is op zondag 16 februari. Dan bezoeken de Dwarsliggers de ouderen en zieken in Eerbeek en Hall en in de verzorgingstehuizen. Op dezelfde dag wordt dan ook de Dwarsliggersdörpse Krante overhandigd aan de hoogheden. De krantoverdracht vind plaats bij de Korenmolen, het buitenverblijf van de Dwarsliggers en begint om 16.11 uur. Iedereen is hier welkom, de entree is gratis.

www.cvdedwarsliggers.nl

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.